Şeful mascaţilor a dat în radarul pistol. Avea 170 km/h!

Super-viteză pentru şeful Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj, comisarul Alin Lăzăroiu, care a fost prins de colegii săi circulând mult prea repede pentru un drum din judeţ, dar chiar şi pentru o autostradă din puţinele care există în România.

Comisarul Lăzăroiu a rămas pieton de miercuri după ce radarul pistol l-a depistat deplasându-se pe drumul naţional dintre Drăguţeşti şi Rovinari cu aproape 170 km/h. Viteza este una foarte mare, mai ales că în zonă restricţiile sunt de cele mai multe ori de 50 km/h, fiind vorba de localităţi prin care trece drumul.

Şeful mascaţilor nu se grăbea la vreo intervenţie, fiind în afara orelor de program. El dorea doar să ajungă mai repede la nişte rude pentru a le arăta noua maşină pe care şi-a cumpărat-o recent şi pe care nu o va putea conduce prea mult după cele întâmplate.

Comisarul are posibilitatea să conteste decizia colegilor săi de la Poliţia Rutieră de a-i ridica permisul, dar imaginile înregistrate de radarul pistol nu îi sunt deloc favorabile şoferului mult prea grăbit. IPJ Gorj nu a dorit să comenteze situaţia respectivă, în astfel de cazuri instituţia preferând să nu aibă nicio atitudine publică.

Vizualizări: 8,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: