Scandalul trufelor, o reținere și mai multe audieri

Un bărbat de 34 de ani din Bumbești Jiu a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, ca urmare a implicării sale din scandalul care a avut loc marți într-o pădure din Bengeşti Ciocadia, între căutătorii de trufe. Un tânăr a suferit tăieturi la patru degete, iar un bărbat a fost lovit în cap.

update: Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suspectul ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr de 24 de ani, municipiul Deva, județul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

"De asemenea, polițiștii de investigații criminale au mai identificat alți cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenți în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbați, de 24 și 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara", arată IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru identificarea celorlalte persoane care au participat efectiv la săvârșirea faptei.

Reamintim că polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați miercuri prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengești Ciocadia, unde desfășura activități de colectare a ciupercilor (trufe), împreună cu fiul său de 24 de ani și un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren.

În urma altercației, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent.

Vizualizări: 3,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: