Schimb de experienţă la Vasiliada

Beneficiarii Centrului „Sfântul Vasile cel Mare” din Târgu Jiu vor participa la un schimb de experienţă cu copiii de la Centrul „Aripi de lumină” din Craiova. Activităţile ce vor avea loc în cadrul acestei întâlniri fac parte din proiectul „Să creşti mare!”, desfăşurat de Asociaţia Vasiliada. Iuliana Enulescu, asistent în cadrul asociaţiei, a spus că la acţiuni vor participa 50 de copii cu risc de marginalizare socială. Proiectul „Să creşti mare!” a fost demarat în luna februarie a acestui an şi se va finaliza luna viitoare.  (A.A.)

Alte ştiri pe scurt:

Holocaustul între memorie şi uitare

Elevii Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu vor marca Ziua Holocaustului printr-o sesiune de comunicări. Astfel, în cadrul activităţii de pe parcursul zilei de azi vor fi prezentate note de călătorie din lagărele naziste şi se va vorbi despre simbolistica limbajului în lagărele naziste. În România victimele Holocaustului sunt comemorate pe 9 octombrie. (A.A.)

Femeile, pensionate la 63 de ani

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că retrimite Parlamentului Legea sistemului unitar de pensii publice, solicitând stabilirea vârstei standard de pensionare la 63 de ani pentru femei. Preşedintele Băsescu a precizat, însă, că nu poate să nu analizeze realităţile socio-economice şi să constate că femeile au o situaţie mult mai grea decât bărbaţii.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: