Schimbare de antrenor la o echipă din Târgu Jiu

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu are un nou antrenor principal începând de luni, a anunţat site-ul oficial. Jordanco Davitkov, 57 de ani, fost antrenor principal al echipei naționale de baschet a Macedoniei și al echipei naționale de baschet din Kuweit, va pregăti echipa locală de baschet.

Conducerea clubului CSM Târgu Jiu a anunţat luni că a ajuns la o înțelegere cu Davitkov, cele două părți semnând o înțelegere valabilă până la finele acestui sezon. ”Îi urăm bun venit și mult succes noului antrenor al CSM Târgu-Jiu, Jordanco Davitkov!”, a scris CSM pe site-ul oficial.

Deși echipa gorjeană se află în grafic în privința obiectivului și a demonstrat că are potențial, oficialii grupării gorjene vor mai mult de la actuala ediție de campionat. Pentru etapele rămase până la finele sezonului, oficialii clubului vor ca echipa să ocupe un loc cât mai bun în ierarhia Ligii Naționale, pentru a scăpa de zona fierbinte a clasamentului.

La fel de adevărat este că experiența antrenorului Davitkov va fi extrem de utilă și pentru viitorul echipei, dar şi că gorjenii vor să pregătească din timp următorul sezon.

Vizualizări: 1,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: