Meci bun al „tricolorilor” în faţa Germaniei

Meciul dintre reprezentativele României şi Germaniei, disputat în Grupa J din preliminariile CM 2022, s-a încheiat cu scorul de 0-1. „Tricolorii” au căzut pe locul 4 în clasament după eșecul cu nemții lui Joachim Low.

România a fost învinsă de Germania, scor 0-1, în preliminariile CM 2022, iar selecționata lui Mirel Rădoi se află pe locul 4 în clasamentul Grupei J.

România a început pozitiv jocul cu nemții, iar Mihăilă și Keșeru i-au dat emoții lui Neuer cu șuturi necadrate din poziții ofertante.  Primul sfert de oră, în care „tricolorii” au părut că gestionează optim miza partidei, s-a încheiat cu un gol reușit de oaspeți. Rudiger a pasat în spatele defensivei „tricolorilor” pentru Havertz, extrema lui Chelsea, aflată la limita ofsaidului, a pătruns până în careu și l-a angajat ideal pe Gnabry, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate din câțiva metri.

Niță a fost eroul actului secund pentru reprezentativa României, intervenind decisiv în mai multe rânduri.

După rezultatele de duminică din grupa J - Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0 -, România se clasează pe 4. „Tricolorii” mai au de jucat un singur meci în această lună, miercuri, de la 19:00, în Armenia.

 Clasamentul Grupei J:


    Germania – 6 puncte

    Armenia – 6 puncte

    Macedonia – 3 puncte

    România – 3 puncte

    Islanda – 0 puncte

    Liechtenstein – 0 puncte

Vizualizări: 1,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: