Un fost pandur a scos ACS Viitorul Târgu Jiu din play-off

ACS Viitorul Târgu Jiu a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2 după ce a pierdut meciul de la Călăraşi, scor 2-1 pentru Dunărea. Un fost pandur, profesorul Cristi Pustai, a scos practic din play-off echipa lui Flavius Stoican, care s-a aflat la final pe locul opt în clasament.

ACS Viitorul Târgu Jiu spera să aibă noroc şi la Călăraşi, aşa cum a avut în numeroase alte partide în care fie s-au anulat goluri pentru adversari, fie a primit penalty în ultimele secunde de joc. De această dată, într-un meci decisiv pentru echipa lui Flavius Stoican, chiar dacă arbitrii au dictat din nou penalty pentru ACS Viitorul, norocul nu a mai fost de partea acesteia.

Partida de la Călărași, în care învingătoarea își asigura locul de play-off, a început, cum era de aşteptat, cu un penalty pentru echipa lui Flavius Stoican, dictat după căderea în careu a lui Gârbiţă, cel acuzat de fault, spaniolul Lopez, protestând vehement, dar fără rost, pentru că arbitrul a arătat punctul cu var iar Alin Țegle a transformat pentru echipa lui Stoican, deja calificată la acest scor. Pustai a rămas câteva minute fără Ciucur, care a fost scos de pe teren accidentat şi trimis la ambulanţă. Câteva minute mai târziu Dunărea Călărași a cerut penalty după un fault asupra lui Cârstocea, căzut în careul oaspeților, după un contact dur cu fundașul Oros. Călărășenii au protestat dar din nou fără rost, pentru că jocul a fost lăsat să continue.

La finalul primei reprize scorul a devenit 1-1 după ce Dunărea Călărași a restabilit egalitatea printr-o fază creată de doi foşti panduri, Ciucur şi Alexandru. Scorul final a fost stabilit chiar din debutul reprizei secunde când spaniolul Ariel Lopez a adus Dunărea Călărași în avantaj. La puţine minute ambulanţa a intervenit din nou pe teren pentru că fostul pandur Alexandru Ciucur nu a mai putut să iasă pe picioarele sale de pe teren, fiind faultat şi apoi luat cu targa de medici. La puţine minute Cristi Pustai a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe portarul Răzvan Began, şi el accidentat se pare.

Astfel, după un joc dur şi cu multe pierderi de jucători, Dunărea Călărași s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, învingând cu  2-1 pe teren propriu, pe ACS Viitorul, graţie unui joc bun şi unei reveniri spectaculoase. ACS Viitorul rămâne să joace în play-out, pentru evitarea retrogradării, unde va întâlni echipele din subsolul clasamentului.

Galerie foto



Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: