Schimbări doar în Comitetul Executiv al AJF Gorj

Asociația Județeană de Fotbal Gorj și-a ales Comitetul Executiv care va conduce fotbalul din judeţ pentru următorii patru ani. Adunarea Generală a avut loc vineri când Mihai Prunariu a câștigat un nou mandat și va ocupa poziția de președinte pentru încă patru ani.

Mihai Prunariu este vechiul și noul președinte al Comitetului Executiv AJF Gorj iar la alegerile de vineri a mai fost numit un președinte de onoare al AJF Gorj. Este vorba de Cosmin  Popescu, preşedite al Consiliului Judeţean Gorj, cel care oferă un sprijin important echipelor de fotbal din comunele judeţului. 

Cu această ocazie au fost aleşi membrii Comitetului Executiv unde au avut loc câteva schimbări faţă de precedentele alegeri. ”În cadrul Adunării Generale a Asociației Județene de Fotbal Gorj din data de 10.12.2021 a fost ales Comitetul Executiv ce va conduce destinele fotbalului gorjean pentru un nou mandat de patru ani. În mare parte format din cei care au beneficiat de voturile membrilor AJF Gorj și la precedentele alegeri, Comitetul Executiv al AJF Gorj ține să le mulțumească celor care le-au acordat încrederea și își propune să fie în continuare un sprijin de nădejde pentru toți cei care practică fotbalul la nivel județean”, a anunţat oficial AJF Gorj care a publicat şi componența noului Comitet Executiv al AJF Gorj.

Preşedinte al asociaţiei va fi în continuare Mihai Prunariu care va fi ajutat de cei doi vicepreședinţi, Daniel Mihuțoiu şi  Tache Predescu, în timp ce membrii în Biroul Executiv vor fi: Daniel Popescu ca reprezentant al Asociaţiilor sportive din Liga 4, Ovidiu Dănăcică ca reprezentant al Asociațiilor sportive din Liga 5, Constantin Andriucă ca reprezentant al Asociațiilor sportive cu activitate de copii şi juniori, Marcel Bălașa ca preşedinte al CJA Gorj, Daniel Băloi ca Secretar General și trezorierul Lorin Udrea.

Galerie foto




Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: