Victorie de senzaţie cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie de senzaţie în cadrul Turneului 3 de la Bucureşti. Echipa pregătită de profesorul Laurenţiu Răuţ a surclasat gruparea SIC Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 67-18.

Echipa de junioare U 13 a CSM Târgu Jiu a făcut un pas mare către Turneul Semifinal în urma acestei ultime victorii. Pentru micuţele baschetbaliste de la Târgu Jiu a fost cea de a doua victorie din Grupa 4.

După debutul în forţă, când elevele profesorului Laurenţiu Răuţ au trecut fără probleme de echipa din Câmpina, scor 89-28, micuţele baschetbalistede la CSM Târgu Jiu au înregistrat un nou succes important în lupta pentru un loc la Turneul Semifinal.

Duminică, 12 decembrie, CSM Târgu Jiu a reuşit să treacă de o manieră clară, scor 67-18, de Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă cu tradiţie şi rezultate notabile şi la acest nivel juvenil. CSM Târgu Jiu a dominat clar confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după cum a informat site-ul oficial al clubului.

Antrenorul Laurențiu Răuț a precizat că are o echipă unită şi a felicitat junioarele pentru atitudine: „În cel de-al doilea joc, cu Sepsi, fetele au dat dovadă că sunt o echipă unită şi le felicit pentru atitudinea şi determinarea cu care au abordat acest meci. Sunt foarte fericit că, ușor, ușor, începem să devenim o echipă, că proiectul nostru dă roade şi că încep să vină rezultatele. Cu această victorie am făcut un pas mare către Turneul Semifinal. Urmează meciul cu Olimpia, meci pe care ne dorim de asemenea să-l câștigam, dar indiferent de rezultat vreau să vă spun că sunt mândru de fetele mele, de ceea ce au jucat la acest turneu”.

Lotul CSM Târgu Jiu la echipa de baschet feminin U13 a avut în componență jucătoarele: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: