Mihai Prunariu, reales la AJF Gorj pentru al cincilea mandat

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a organizat  vineri alegerile pentru funcţia de preşedinte al asociaţiei şi cele pentru membrii Comitetului Executiv. Mihai Prunariu, fostul preşedinte al AJF Gorj, a fost reales în funcţie, acesta fiind acum la al cincilea mandat de preşedinte.

Cluburile şi Asociaţiile sportive din judeţul Gorj şi au trimis vineri reprezentanţii la sediul AJF Gorj din Târgu Jiu pentru a lua parte la Adunarea Generală organizată cu ocazia alegerilor pentru funcţia de preşedinte al AJF şi pentru membrii Comitetului Executiv.

Aflat în fruntea fotbalului gorjean de mai bine de 15 ani, fostul preşedinte Mihai Prunariu a fost reales pentru a cincea oară ca preşedite al AJF Gorj.

Fost arbitru de fotbal în eşaloanele superioare şi conducător la clubul Pandurii Târgu Jiu pentru o scurtă perioadă, Mihai Prunariu este cel care va conduce în continuare destinele fotbalului din Gorj. Acesta practic nu a fost ales ci desemnat de reprezentanţii cluburilor din judeţ pentru că nu a mai existat un alt candidat cu care să poată concura pe acest post.

La alegeri au participat reprezentanţi ai cluburilor şi asociaţiilor sportive care au echipe înscrise în Liga 4 şi Liga 5 Gorj dar cei ai cluburilor cu activitate la copii şi juniori.

Printre invitaţii la eveniment s-a numărat şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, cel care a avut parte de o surpriză plăcută din partea AJF Gorj. Consiliul Judeţean se află şi în acest an în parteneriat cu asociaţia de fotbal din judeţ pentru a sprijini cu materiale sportive cluburile de fotbal din Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: