Sute de gorjeni, la curăţenie pe Jiu

Sute de oameni sunt aşteptaţi marţi, la ora 9.00, pe Insuliţă, pentru a participa la o amplă acţiune de ecologizare pe Jiu. Apelul a fost lansat de un gorjean pasionat de pescuit, Claudiu Fiu. Peste 40 de voluntari au confirmat participarea pe facebook, dar nici autorităţile nu au rămas insensibile.

Hidroelectrica SA va participa cu bărci şi circa 15 angajaţi, Apele Române cu saci menajeri şi circa 15 angajaţi, Polaris M. Holding cu două containere colectoare şi 15 angajaţi, Salvamont Gorj cu două bărci, Edilitara Târgu Jiu cu zece angajaţi, motocositoare, drujbă, saci menajeri şi remorcă pentru transportul resturilor vegetale, Primăria Târgu Jiu cu 15 angajaţi şi saci menajeri, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi cu două bărci şi circa 20 de membri, Artego cu zece angajaţi. Acţiunea va beneficia de suportul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Voluntarii sunt aşteptaţi marţi, la ora 9.00, pe platforma de pe Insuliţă, pentru un mic instructaj şi împărţirea pe echipe de lucru. (A.A.)

Vizualizări: 1,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: