„Şcoala mamelor” şi Andreea Marin, astăzi la Târgu Jiu

Andreea Marin aduce „Şcoala mamelor” astăzi la Târgu Jiu. Cei interesaţi sunt invitaţi la Sala Sporturilor din Târgu Jiu astăzi, la 18.30. Acţiunea este susţinută de compania Succes.

„Şcoala Mamelor” a dezvoltat pentru început centre de asistenţă şi consiliere gratuită psihologică şi psihiatrică pentru mamele aflate în dificultate, dar şi pe direcţiile sănătate, carieră, comunicare şi drepturi, legi explicate pe înţelesul tuturor. Iată ce susţine Andreea Marin pe site-ul scoalamamelo.ro: „Mamele care vin către noi sunt şi dintre cele cu business-uri impresionante - nu doar cu probleme materiale - dar care sunt, de pildă, într-un dezechilibru emoţional, aflate în depresie, anxietate, stres, etc şi nu au încredere să vorbească oricui despre situaţia lor. Depresia e fenomen, deja, în România ce duce la decizii regretabile, precum sinuciderea, din păcate. Ele trăiesc un dezechilibru major între profesie, familie şi dorinţele proprii, nu ştiu cum să împace aceste direcţii din viaţa lor, iar aceasta conduce la lipsa de comunicare cu proprii copii şi partenerii de viaţă, cu oamenii dragi, senzaţia că nu sunt ascultate, că totul se dărâmă, destrămarea familiilor şi a relaţiilor sociale, boala etc”.

Mamele au la dispoziţia lor, gratuit, psihologi, psihiatri, asistenţi sociali, specialişti în dezvoltare profesională şi personală, parenting, comunicare, jurişti, avocaţi, medici, indiferent care e mediul din care fac parte şi pe ce treaptă a scării sociale se află. „Pasul următor este extinderea proiectului şi pentru taţi, pentru că ne-au contactat adesea”, susţine Andreea Marin.

Vedeta de televiziune a dezvăluit pe site şi următorii paşi. Să le facem pe mame să simtă că pot ele însele schimba ceva în viaţa lor şi a familiilor lor fiind informate, cunoscându-şi drepturile, oportunităţile, posibilitatea de a acţiona argumentat în toate problemele vieţii. Următorul pas este transformarea proiectului şi într-o emisiune televizată, pe site existând deja interviuri realizate de Andreea Marin, des vizualizat”.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: