Scrisoare emoționantă trimisă lui Moș Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la venirea lui Moș Crăciun, iar copiii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă le-au fost îndeplinite dorințele. Mulți dintre ei i-au făcut Moșului o scrisoare pe care au pus-o într-o cutie amenajată special pentru ei.

Dulciuri, jucării sau hăinuțe sunt doar câteva dintre dorințele pe care peste 150 de copii din orașul Novaci, județul Gorj, le-au pus pe o hârtie, iar mai apoi au trimis-o către Moș Crăciun. Cei mici au așteptat un an întreg pentru ca Moșul să le aducă ceea ce își doresc.

Dorințele le-au fost îndeplinite, iar Moș Crăciun a venit cu sacul plin de daruri. Au fost și unele scrisori care i-au impresionat chiar și pe cei care au făcut tot posibilul ca Moșul să ajungă la cei mici. Un copil a scris că își dorește multă sănătate pentru el și pentru familia lui.

”Anul acesta îmi doresc multă sănătate pentru familia mea. Nimeni să nu mai fie bolnav, iar pentru mine aș vrea să-mi aduci ghete de fotbal. Îmi place mult să bat mingea”, este mesajul scris de unul dintre copiii din Novaci.

Cei mai mulți au scris că își doresc să primească hăinuțe sau încălțăminte.

Au fost și copii care au cerut telefoane, tablete sau laptopuri, însă Moș Crăciun le-a oferit câteva jucării și dulciuri, dar și un mesaj prin care le explică micuților că Moșul nu a avut suficient de mulți bani.

Vizualizări: 1,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: