Se anunță demiteri la Energie

Probleme pentru ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunță surse guvernamentale. Doi dintre oamenii săi de bază din minister ar putea fi demiși.

Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc în această seară la Palatul Victoria, premierul Ciucă fiind nemulțumit de eroarea din OUG privind plafonarea și compensarea prețurilor la energie, dorind tragerea la răspundere a celor responsabili.

Guvernul s-a reunit miercuri la prânz, într-o şedinţă online, pentru a corecta o eroare din Ordonanţa de Urgenţă cu măsurile din energie, la o zi de la aprobarea actului normativ.

Ședința coaliției de guvernare va începe la ora 18.00. Aceleași surse spun că premierul Nicolae Ciucă va cere demiterea secretarului general al Ministerului Energiei, precum și demiterea unui director din minister, considerați responsabili pentru eroare.

Liderii coaliției vor discuta, printre altele, despre ce măsuri se pot lua după 1 aprilie, când nu se vor mai aplica plafonările și compensările la gaze naturale și energie electrică.

Vizualizări: 3,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: