Se caută constructor pentru reabilitarea sediului ISU

Începe reabilitarea sediului pompierilor. Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj va cheltui aproape opt milioane de lei cu modernizarea şi mansardarea clădirii. Pompierii aşteaptă banii de câţiva ani. Spaţiul pe care îl au acum la dispoziţie este insuficient şi birourile sunt prea puţine.

Licitaţia prin care se stabileşte firma constructoare se va încheia pe 16 aprilie. Contractul va fi compus din cheltuieli de mansardare de 2,9 milioane de lei şi pentru modernizare de aproape 4,8 milioane de lei.

Termenul pentru execuţia lucrărilor este de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. „Obiectul contractului reprezintă atât execuţia de lucrări de şarpantă şi de învelitori, cât şi de lucrări de mansardare, cuprinzând: lucrări de desfacere şi demolări, lucrări de rezistenţă şi structură, lucrări de închideri, compartimentări şi finisaje, lucrări de construire mansardă, lucrări de izolaţii, lucrări de instalaţii, lucrări de finisaje interioare, exterioare”, potrivit ISU Gorj.

Vizualizări: 242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: