Se colectează deșeuri electrice în Târgu Jiu. Cetățenii responsabili vor fi premiați!

Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță o campanie de colectare de deșeuri electrice care se va desfășura în Târgu Jiu în perioada 22 – 27 mai. În campanie sunt implicate ECOTIC și de operatorul autorizat eColectare.ro, urmând să fie colectate deșeuri de echipamente electrice și electronice, inclusiv becuri și neoane.

Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii interesați de predarea unor deșeuri electrice că, săptămâna viitoare vor putea preda astfel de deșeuri, în punctele de colectare din localitate.

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea nevoii populației în ceea ce privește accesul la soluții de debarasare de astfel de tipuri de deșeuri, ECOTIC împreună cu partenerii locali, dezvoltă o serie de campanii de colectare.

În acest sens, operatorul autorizat eColectare.ro și ECOTIC pun la dispoziția locuitorilor: predarea la punctul de colectare din Strada Termocentralei, nr. 27, program: Luni, Miercuri și Vineri între orele 09:00-17:00 și preluare gratuită de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase”, a anunțat Primăria Târgu Jiu. Comenzile pentru ridicarea deșeurilor voluminoase se fac la numărul de telefon 0752.568.092 sau prin formularul disponibil pe www.eColectare.ro.

Pentru a încuraja comportamentul responsabil organizatorii oferă un premiu instant: cei care predau peste 15 kg deșeuri electrice vor primi 1 umbrelă sau un set de șurubelnițe.

Astfel, locuitorii din Târgu Jiu sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului înconjurător prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

Astfel, locuitorii din Târgu Jiu sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului înconjurător prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice, anunță Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: