Se deschide un nou târg auto în Târgu Jiu

Gorjenii care vor să cumpere sau să vândă un automobil vor avea ocazia, începând de sâmbătă, într-un nou târg auto ce va fi inaugurat în zona CET din Târgu Jiu. Acesta se anunţă a fi cel mai mare târg auto din Oltenia, urmând să se întindă pe o suprafaţă de 77.000 de metri pătraţi. Cei prezenţi la inaugurare vor avea parte de concursuri, premii, muzică şi voie bună în compania celor mai renumiţi DJ.

Autocet va fi numele celui mai mare târg auto din Oltenia ce va fi inaugurat weekend-ul acesta la Târgu Jiu, investiţia ridicându-se la milioane de lei.

Terenul pe care va fi amenajat târgul auto aparţine unui gorjean care în ciuda numeroaselor oferte de cumpărare a refuzat categoric şi a decis înfiinţarea celui de-al doilea târg auto din judeţ. „Scopul creări acestui târg este concurenţa. Tatăl meu are acest teren în zona CET şi deşi am avut numeroase oferte din partea supermarket-urilor Metro sau Real nu am vândut pentru că am vrut să fac ceva bun pentru oraş. Am mult mai multe avantaje faţă de concurenţă de aceea cred că va fi un succes”, a declarat Florin Cîrstoc, administratorul Autocet.

În prezent, târgul este amenajat doar pe jumătate dispunând de 600 de locuri de parcare însă administratorul susţine că pe parcurs va crea 1.000 de locuri de şi stâlpi de iluminat pe care va monta boxe. „Proiectul meu nu se opreşte aici. Pe viitor am de gând să creez mult mai multe locuri dar să fie şi iluminat. Mai mult, pe stâlpii de iluminat o să pun boxe la care oamenii să asculte anunţuri. Proiectul este mult mai amplu”, a precizat Florin Cîrstoc.

Târgul este, după cum susţine administratorul, cel mai mare din Oltenia şi vor fi aduse spre vânzare maşini din Petroşani, Craiova, Deva, Mehedinţi şi Vâlcea. Pe lângă maşini, vizitatorii mai au ocazia să cumpere şi piese auto noi sau second-hand, motoscutere, accesorii şi motociclete. „Modelul după care am proiectat târgul coincide cu târgul Autovit din Bucureşti, de aici şi numele de Autocet. Spre deosebire de celălalt târg auto din oraş, aici fiecare maşină va avea locul ei asigurat, numărul inscripţionat pentru a nu fi confuzii, acces uşor, este mult mai aproape de oraş, parcarea în sine a fost proiectată de un inginer de la circulaţie tocmai pentru a fi evitate blocajele, se intră pe o parte şi se iese pe alta”, a declarat Florin Cîrstoc.

Paza maşinilor va fi asigurată non-stop, tariful atât pentru ziua de târg cât şi pe parcursul săptămânii fiind de 10 lei pe zi. De altfel, la inaugurarea de sâmbătă şi-au anunţat prezenţa şi patru comercianţi cu mici şi bere, târgul beneficiind de toaletă proprie. „Cei care îşi vor lăsa maşinile aici nu au de ce să-şi facă probleme, avem pază asigurată, iar pe viitor o să fac şi abonamente sau contracte. Eu mă bucur că am reuşit să fac ceva pentru oraş, autorităţile locale m-au sprijinit în afacere, am obţinut aşa cum trebuie toate avizele şi au dat dovadă de înţelegere atâta timp cât creez ceva frumos de care să se bucure oamenii”, a precizat Florin Cîrstoc, administratorul Autocet.

Vizualizări: 985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: