Se fac pregătiri pentru noul an școlar într-o comună din Gorj

Noul an școlar va începe în condiții bune în comuna Aninoasa, dau asigurări autoritățile locale, în ciuda faptului că în multe unități de învățământ vor fi deschise șantiere. Primarul promite că și baza sportivă va fi gata în această toamnă.

În unele unități de învățământ din comuna Aninoasa se fac ultimele pregătiri pentru începutul noului an școlar în timp ce altele se pregătesc să se transforme în șantiere.

”Din fericire am reușit să obținem autorizația ISU pentru grădinița din Aninoasa și facem ultimele pregătiri în toate unitățile de învățământ pentru a primi copiii în bune condiții. Suntem pe ultima sută de metri și cu modernizarea bazei de sportive, care credem noi că va deveni funcțională din această toamnă. O să avem și șantiere în unele școli, pentru că am licitat acum prin Ministerul Dezvoltării reabilitarea școlii din Aninoasa și avem de refăcut învelitoarea unei alte unități de învățământ din comună, investiția care se ridică la aproximativ 500.000 de lei”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Vizualizări: 1,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: