Se înlocuiesc metodiştii de la Inspectoratul Şcolar Gorj

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj organizează concurs pentru formarea corpului de profesori metodişti de la nivelul instituţiei. Corpul metodiştilor de la ISJ Gorj n-a mai fost schimbat de trei ani, în fiecare an având loc doar completări ale acestuia în caz de pensionări sau transferuri.

Cadrele didactice din Gorj care vor să devină profesori metodişti în cadrul ISJ Gorj îşi pot depune dosarul de concurs până pe 4 octombrie, urmând apoi să susţină proba scrisă şi evaluarea CV-ului. Concursul este unul extrem de important câtă vreme el nu s-a mai ţinut de trei ani la nivelul ISJ Gorj. „De trei ani s-a făcut o completare a corpului de metodişti, de trei ani nu s-a făcut concursul de la capăt, tot corpul metodiştilor se înlocuieşte. Acum trei ani s-a dat concurs şi de atunci au fost proceduri de completare în cazul pensionărilor sau în cazul transferurilor în alte judeţe. Este un număr de locuri care au fost vacantate la nivelul fiecărei discipline”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Per total, sunt 299 de locuri vacante în corpul metodiştilor din ISJ Gorj, cele mai multe fiind pe disciplinele tehnice, 42 de locuri, învăţământ preşcolar, 35 de locuri, limba şi literatura română, 27 de locuri, matematică, 27 de locuri, învăţământ primar, 30 de locuri, limba şi literatura engleză, 20 de locuri, franceză, 14 locuri. Cele mai puţine locuri vacante în corpul metodiştilor sunt pe disciplinele limba şi literatura germană - un loc, învăţământ special - cinci locuri, socio-umane - opt locuri. Potrivit ISJ Gorj, în perioada 5-11 octombrie are loc evaluarea candidaţilor.

Vizualizări: 1,568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: