Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se înmulțesc cazurile de violență în familie

Polițiștii gorjeni sunt chemați să intervină în tot mai multe cazuri de violență în familie. În ultima săptămână, au fost raportate 16 astfel de situații. În șapte dintre cazuri, au fost emise ordine de protecție. Cel mai recent a fost eliberat joi după ce un gorjean din Stoina și-a bătut soția. Conflictul a pornit din cauza băuturii. 

În perioada 14 –20 ianuarie, polițiștii gorjeni au intervenit în 16 cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu, furt calificat și nerespectare a ordinului de protecție. În 7 dintre situații, poliţiştii care au intervenit la cazurile de violenţă domestică, au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

Cel mai recent ordin de protecție a fost dat chiar joi. Un bărbat din Stoina a fost evacuat din locuință după ce, băut bine, și-a bătut soția. "La data de 20 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apel  apelul 112, de o femeie, din comuna Stoina, cu privire la faptul că ar avea un conflict în familie cu soțul său, de 45 de ani, care s-ar manifesta agresiv. Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că femeia, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, din comuna Stoina, ar fi fost agresată de soțul său, în urma unui conflict generat de consumul de alcool. Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul că există risc iminent, fiind luată măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu, față de bărbat", a transmis IPJ Gorj. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: