Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se intervine pe drumul spre Rânca: Recomandăm să nu plece cu mașinile neechipate

Este primăvară doar în calendare. În zonele joase temperaturile au scăzut simțitor, aproape cu 10 grade, comparativ cu zilele trecute, iar la munte ninge ca-n toiul iernii. De exemplu, în stațiunea montană Rânca, drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire și cu materiale antiderapant, pentru a nu lăsa zăpada să se depună pe carosabil.

Zapada mieilor a pus stăpânire pe zona de munte. Ninge încă de sâmbătă în stațiunea Rânca, iar angajații de la Drumuri au intervenit pentru a curăța  carosabilul. Stratul de zăpadă nu a fost unul consistent, încât să le pună mari probleme drumarilor, dar, totuși, șoferii sunt sfătuiți să verifice prognoza meteo înainte de a pleca la drum.

”Și în acest weekend a nins. Temperaturile au scăzut, iar precipitațiile s-au transformat în lapoviță și ninsori. Astăzi am intervenit pe DN 67C, pe kilometrul 29, zona Releu. Intervenim cu utilaje cu lamă și cu material antiderapant.  Se circulă fără probleme. Facem un apel către conducătorii auto să verifice prognoza meteo înainte de a pleca la drum. În cazul în care se anunță astfel de episoade de zăpadă, să nu plece cu mașinile neechipate corespunzător. Astfel, își pot pune viața lor în pericol, dar și pe a altor participanți la trafic”, a spus Cristi Tudor, reprezentant SDN Târgu Jiu.

Vizualizări: 450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: