Se lucrează intens la supermarketul Penny din autogară

Zona Autogării Târgu Jiu este de nerecunoscut după ce Expres Transport, societatea care deţine terenul în zonă, a demarat deja lucrările de construire a unui nou sediu. Şi noul investitor din oraş, Penny Market, a început lucrările pentru construcţia magazinului ce va ocupa peste o treime din actuala autogară.

Autogara din Târgu Jiu va căpăta până la finele anului o nouă înfăţişare, lucrările fiind în toi la momentul acesta. Penny Market va ocupa aproape o treime din actualul spaţiu, sediul autogării urmând să fie unul mai mic. Cert este că şantierul a atras nemulţumirea mai multor proprietari de apartamente din zonă care au făcut mai multe sesizări către primărie. „Chiar miercuri dimineaţa am avut o discuţie cu factorii responsabili să urmărească modul în care se realizează lucrările, toate lucrările se vor face pe banii societăţii care realizează acea investiţie şi pe mine mă interesează în primul rând să asigur confortul cetăţenilor după ce se realizează racordul la utilităţi. Am primit mai multe sesizări din acea zonă, de la cetăţeni afectaţi de disconfortul creat şi am cerut să se remedieze deficienţele”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Premise pentru un nou sens giratoriu

Sunt şi informaţii potrivit cărora la intrarea în autogară se va construi un nou sens giratoriu, o investiţie care ar urma să fie tot a investitorului. „E posibil să-şi fi avizat ceva pe la Poliţia Rutieră, dar eu nu cunosc. Noi nu avem prevăzută o astfel de lucrare în zona autogării. Noi, primăria, nu finanţăm nimic în acea zonă. Orice şantier creează un disconfort până se finalizează”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.  

Vizualizări: 5,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: