Se reabilitează drumul care duce la Mănăstirea Icoana

Drumul care duce la Mănăstirea Icoana din comuna Crasna va fi reabilitat de autoritățile locale cu bani de la Compania Națională de Investiții. Calea de acces spre locașul de cult unde ajung foarte mulți credincioși a fost afectată de inundații.

Autoritățile locale din comuna Crasna au scos la licitație lucrarea în valoare de aproximativ un milion de lei. ”Drumul de acces la Mănăstirea Icoana trebuie reabilitat pentru că a fost prins pe situații de urgență și a primit finanțare de la Compania Națională de Investiții. Mai exact, un pod a fost rupt de viitură și drumul s-a distrus. Calea de acces nu a fost niciodată realizată așa cum trebuie pentru că măicuțele de acolo s-au ocupat așa cum au putut să facă acest drum. Acum o să avem grijă să fie consolidat, o să mai facem un podeț pentru că drumul traversează două pârâiașe, îl lărgim puțin, facem șanțuri ca pe viitor să nu mai fie probleme”, a declarat Gheorghe Sanda, viceprimarul din comuna Crasna.

De precizat este faptul că la Mănăstirea Icoana ajung săptămânal sute de credincioși, iar în zilele de sărbătoare aici vin mii de oameni.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: