Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se schimbă data de plată a pensiilor

Casa Națională de Pensii îi anunță pe cei care primesc drepturile prin intermediul Poștei Române că, începând cu luna iulie 2018, calendarul de plată se modifică.

Astfel, plățile curente se vor face între 1 și 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor. În ceea ce privește plățile restante, acestea se vor face între 11 și 15 ale lunii, la domiciliu.

Pensionarii care nu au fost găsiți la domiciliu își vor putea ridica pensia și talonul de la ghişeele poştale, în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. „În cazul persoanelor ale căror pensii se achită prin conturi curente sau conturi de card, calendarul de plată nu se schimbă.  Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare”, anunţă Casa de Pensii.

Vizualizări: 4,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: