Taxă nouă în Cimitirul Municipal

Locurile de veci din Cimitirul Municipal Târgu Jiu ar putea fi concesionate pe o perioadă de 49 de ani! Este un proiect de hotărâre ce va fi dezbătut în şedinţa de Consiliu Local, de săptămâna viitoare. Peste 1.000 lei va costa concesionarea unui loc de veci pentru aproape jumătate de veac.

Pentru că au venit tot mai multe solicitări de concesionare a locurilor de veci pe o perioadă de 49 de ani, şeful Serviciului Gospodărire Comunală, Ionuţ Jilăveanu, le propune consilierilor locali să fie stabilită o taxă. „În regulament nu a fost prevăzută o taxă de concesionare a unui loc de veci pentru o perioadă de 49 de ani. Am avut numeroase solicitări pentru concesionarea locurilor de veci şi vă rugăm să aprobaţi, în regim de urgenţă, proiectul de hotărâre privind stabilirea acestei taxe”, transmite Ionuţ Jilăveanu.

În prezent, locul de veci se poate concesiona pentru o perioadă de 7 sau 25 de ani. 156 lei este taxa pentru concesionarea pe 7 ani a unui loc de veci şi 558 lei pentru 25 de ani. Edilitara a transmis că taxa pentru 49 de ani va fi de 1.095 lei. (M.M.)

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: