Se schimbă organigrama Primăriei Târgu Jiu. Câte funcții de conducere dispar

Mai multe funcții de conducere din organigrama Primăriei Târgu Jiu dispar în perioada următoare, cele mai multe fiind de la Poliția Locală. Edilul Marcel Romanescu a cerut o reorganizare a instituției pe care o conduce, urmând a fi prezentată consilierilor locali în ședința de luni. Nu mai puțin de 17 funcții de conducere vor fi eliminate.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că 8 dintre aceste funcții de conducere sunt de la Poliția Locală. Mai mult, direcțiile de specialitate care aveau personalitate juridică au fost incluse în subordinea aparatului edilului.

”Sunt modificări substanțiale. Din structura de conducere a UAT Târgu Jiu dispar 17 funcții de conducere. Cele mai multe, cred că jumătate sunt de la Poliția Locală Târgu Jiu. De asemenea, direcțiile de specialitate care aveau personalitate juridică devin direcții în cadrul aparatului primarului și nu în subordinea Consiliului Local. Excepție fac Centrul Brâncuși și Direcția de Evidență a Populației. În acest fel, nu vor mai avea structuri de Resurse Umane, Economic și Juridic. Toate acestea structuri vor fi comasate  în cele existente la nivelul primăriei”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: