Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Secretarul lui Călinoiu a picat de 3 ori examenul de procuror

Costel Marcău, noul secretar juridic al Consiliului Judeţean Gorj, cel care trebuie să vegheze la respectarea legii de către şeful său Ion Călinoiu, nu stăpâneşte prea bine legislaţia.

Marcău şi-a încercat în mai multe rânduri puterile la examenele de intrare în magistratură, dar nu a avut noroc. Sau mai bine zis nu a învăţat suficient. Astfel, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului Naţional de Magistratură, în decembrie 2006, Marcău a picat examenul cu media 3,08. La anumite probe, Marcău figurează cu nota 1.00, cum ar fi la Jurisprudenţa CEDO, iar la altele chiar cu nota 0.00. Costel Marcău nu s-a descurajat şi în 2010 şi-a încercat din nou şansa. Nota a fost mult mai bună, 6,05, dar insuficientă pentru a ocupa un loc de procuror. Nici anul 2011 nu i-a adus funcţia mult visată. De această dată media nu a mai fost una de trecere, Marcău fiind notat cu 4.95. (M.M.)

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: