Secretarul Primăriei Alimpești, lovit de blestemul lui Belgher

Gabriel Tomulescu, secretarul primăriei gorjene Alimpești, a fost lovit duminică de blestemul consilierului local Leonida Belgher. Tomulescu și primarul au făcut un proiect de hotărâre pentru excluderea lui Belgher din consiliu, după ce acesta a fost condamnat definitiv, cu suspendare, pentru conducere fără permis. "Dacă sunt vinovat, bunul Dumnezeu să te pedepsească și pe tine ca pe mine", i-a spus Belgher secretarului la ieșirea din sală.

A doua zi, Belgher a aflat cu surprindere că blestemul lui s-a prins. "Cum a plecat din ședința de consiliu, cum i-a luat poliția permisul", a spus Belgher.

Într-adevăr, informația se confirmă. "La data de 30 iunie a.c., un bărbat in vârstă de 48 de ani, din Târgu Cărbunești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Alimpești, având o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii i-au reținut bărbatului permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, totodată fiind aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1305 lei, conform OUG 195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice", este informația oferită de IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: