Weber le dă peste nas nemulțumiților din PSD: Nu contează simpatiile ori alte relații

Sondajul care va desemna candidații PSD la primăriile Târgu Jiu și Motru va fi literă de lege în partid. Indiferent de câte nemulțumiri va crea rezultatul acestui sondaj, liderii PSD anunță că electoratul decide viitorii candidați, nu „simpatiile ori alte relații”.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a vrut să le închidă din prima gura eventualilor contestatari ai sondajului. Cei nemulțumiți nu au decât să fie de acord cu partidul, a dat de înțeles liderul PSD. Candidații pentru cele două municipii din Gorj, în prezent deținute de liberali, vor fi anunțați înainte de campania electorală pentru alegerile prezidențiale. „Ar trebui ca cei care sunt nominalizați să se ocupe altfel pentru campania pentru prezidențiale. E normal să-și crească notorietatea, să priceapă și electoratul că acele persoane sunt soluții pentru cele două primării. Chiar dacă vom crea nemulțumiri, și sunt convins că vor fi și nemulțumiri atunci când se va decide o peroasă, dar vom ține cont de dorința electoratului la ambele primării. Chiar dacă sunt anumite simpatii, relații de orice alt tip între anumite persoane, vom lua o decizie politică și decizia să fie bazată exact pe dorința electoratului și nu pe anumite simpatii”, a spus Mihai Weber.

Ultimul cuvânt în desemnarea candidaților PSD îl vor avea cei din Biroul Permanent Județean, a mai adăugat liderul PSD Gorj: „În momentul când vom avea acele măsurători, vom avea o discuție în cadrul BPJ, exact cu sondajul respectiv în față, și propunerea va fi făcută în cadrul BPJ și validată într-un Comitet Executiv. Vom avea o discuție și cu persoanele sondate, nu are rost să vorbim pe la colțuri. Nu avem nimic de ascuns”. (A.A.)

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: