Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şi-a trecut darul de nuntă în declaraţia de avere

Un consilier judeţean, aflat la al doilea mariaj, şi-a trecut în declaraţia de avere banii primiţi cadou de la invitaţi la nunta organizată anul trecut.

Maria Vasilescu, fiica primăriţei din comuna gorjeană Ţânţăreni, a declarat ca dar de nuntă suma de 180.000 de lei. Alesul judeţean şi soţul său deţin nu mai puţin de opt terenuri intravilane şi agricole, moştenite sau cumpărate, şi trei case în comunele Ţânţăreni şi Drăguţeşti. Maria Vasilescu mai este proprietara unui apartament de 67 de metri pătraţi, în Târgu Jiu, iar la Craiova a moştenit, în urmă cu doi ani, un apartament de 55 de mp, în cotă parte de 3/8. Şi maşina Skoda Octavia din 2008 apare ca moştenire în dreptul consilierei judeţene.

Tot în declaraţia de avere, Maria Vasilescu spune că are bijuterii de 11.000 de euro, amintind şi de terenul familiei vândut în primăvară cu suma de 75.000 de euro.

În conturi, consilierul judeţean deţine peste 17.000 de lei şi 595 de euro, având deschise şi două depozite bancare de 270.000 de lei.

Maria Vasilescu a încasat anul trecut de la Consiliul Judeţean circa 20.000 de lei din indemnizaţia de consilier judeţean şi cea de membru în ATOP, o structură cu rol consultativ pe teme legate de ordinea publică, dar consumatoare de bani publici. Alesul judeţean a mai primit de la UCB circa 10.000 de lei, alţi 11.000 de lei fiind indemnizaţia pentru creşterea copilului. La venituri din alte surse, Maria Vasilescu a declarat o sumă de 17.900 de lei de la Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor.

Soţul său, Constantin Claudiu Alexandrescu, este consilier local la Drăguţeşti. El a fost retribuit cu 3.000 de lei, alţi 3.750 de lei primindu-i ca „indemnizaţie creştere copil”. PFA-ul deţinut i-a adus un venit de doar 711 lei, acesta menţionând şi o bursă primită de la UCB de 2.400 de lei.

Vizualizări: 4,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: