Secretul lui Victor Pițurcă: Le-am spus jucătorilor ce vreau

Victor Pițurcă  a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor înaintea meciului în care Craiova a învins pe Dinamo, scor 4-1, în etapa a 15-a  din Liga 1. Managerul Craiovei le-a spus jucătorilor că trebuie să înscrie cât  mai  mult.

Managerul oltenilor a vrut ca elevii săi să marcheze multe goluri, iar aceștia i-au îndeplinit dorința. Totuși, Pițurcă se simte nedreptățit de arbitraj. „Le-am spus jucătorilor că vreau să jucăm de aceeaşi manieră cum am făcut-o cu Voluntari şi să marcăm trei, patru, cinci goluri. Eu am simţit că am avut noi nişte momente când trebuia să primim penalty. Nu l-am primit, asta a fost. Aşa s-a întâmplat şi la meciul cu FCSB (0-1), am avut penalty clar şi am pierdut trei puncte. Aşa s-a întâmplat şi cu Clinceni, am avut penalty clar şi am pierdut trei puncte, aşa s-a întâmplat şi cu Iaşi şi nu prea am zis nimic noi şi nu zicem”, a spus  Piţurcă precizând că  Mihăilă este un jucător care va creşte în valoare: „I-am spus lui Mihăilă când să rupă ritmul. Dacă îşi va pune la punct această viteză, o să marcheze multe goluri. Şi o să devină un jucător mult mai valoros. Noi am jucat foarte agresiv, în jumătatea adversă, dar şi mult în margine. Aşa am jucat şi cu Clinceni, dar şi cu Voluntari”.

Universitatea Craiova lui Pițurcă a învins FC Voluntari în optimile de finală ale Cupei României cu același scor, 4-1, dar în campionat rezultatele nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Oltenii au remizat cu nou-promovata Academica Clinceni, scor 0-0, au pierdut cu CFR Cluj, 0-2, și au făcut egal și cu Poli Iași, 1-1.  Craiova nu mai câștigase de patru meciuri în campionat, când a învins-o pe Viitorul cu 3-1.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: