UCB vrea să aducă în Cupa României un adversar de top

Echipa masculină de handbal a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu s-a calificat în optimile  de  finală ale Cupei României şi ar  putea  aduce  la Târgu Jiu un adversar de Liga  Naţională.  Antrenorul Adrian Gorun ar dori să aducă în faţa târgujienilor pe Dinamo Bucureşti, formaţie care joacă în Champions League.

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu au avut  un start  bun de  campionat şi rezultatele nu au fost întâmplătoare, pentru că gorjenii s-au calificat mai departe şi  în  Cupa României.

Calificarea în optimile cupei a echipei pregătite  de  Adrian  Gorun este un prilej de a vedea din  nou handbal  de calitate la Târgu Jiu, măcar un meci, dacă echipa  din Târgu Jiu va avea noroc la tragerea  la sorţi să joace cu o formaţie  de top.

UCB  ar putea aduce la Târgu Jiu din elita handbalului românesc, pentru că antrenorul Adrian Gorun  și-ar dori ca meciul din optimile Cupei României să se joace la Târgu Jiu. Gorun ar vrea ca adversar  în această fază  pe Dinamo București, echipă care evoluează sezonul  acesta în Champions League: „Noi sperăm să avem noroc la tragerea la  sorţi, vrem să jucăm tot la Târgu Jiu şi să  aducem aici un adversar  de top, chiar Dinamo dacă s-ar putea. Ne-am bucura pentru spectatorii din Târgu Jiu să vadă aici o echipă de Champions League”.

Pentru a-şi afla adversarul din cupă, gorjenii vor trebui să aștepte data de 19 noiembrie, când va avea loc, la sediul FRH, tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din optimile Cupei României.

Meciurile din optimi sunt programate pe data de 8 decembrie, iar sferturile de finală se vor  disputa pe data de 15 decembrie. Turneul final al Cupei României la handbal masculin va avea loc  anul  viitor,  în perioada 4-5 aprilie 2020.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: