Narcis Răducan a demisionat de la FCSB

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, a demisionat marţi din funcția pe care o ocupa la vicecampioana României FCSB. Acesta venise la club în luna august a acestui an, după o altă demisie, a lui Mihai Stoica.

Doar trei luni a rezistat Narcis  Răducan  la FCSB, marţi acesta anunţând că demisionează. Fostul  preşedinte de la Pandurii Târgu Jiu nu mai era în graţiile patronului Gigi Becali. „Am avut o discuție cu domnul Becali și am simțit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproșat anumite chestii puerile. De exemplu, de ce nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia Târgoviște, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalty la Tănase și că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulți fani dacă va ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile și e inutil să le comentez!  Îi mulțumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât și celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff și de jucători să ducem Steaua în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului și-am dus-o din nou play-off. A fost o experiență specială pentru mine! Le urez baftă celor de acolo, viața merge înainte”, a spus fostul director sportiv al FCSB.

Narcis Răducan devenise director sportiv la FCSB la jumătatea lunii august, la scurt timp după plecarea lui MM Stoica. Mandatul său a durat însă mai puțin de trei luni, timp în care a părut că nu deține controlul total al vestiarului.  Mai mult, în nenumărate rânduri, MM Stoica, fostul director sportiv al echipei, a dezvăluit fără rețineri că discută în continuare cu numeroși jucători din cadrul lotului lui Vintilă, șubrezind indirect rolul lui Narcis.

Fost jucător și conducător al FCSB, acesta revenise la club după o pauză de peste șapte ani, perioadă în care a ocupat funcții de conducere la Unirea Urziceni, Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu. Dintre  toate acestea  două cluburi au intrat în faliment şi s-au desfiinţat şi alte  două au intrat în insolvenţă după plecarea  lui Narcis Răducan.

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: