Ședință de urgență cu Ivaylo Petev și fotbaliștii Universității Craiova!

Mihai Rotaru organizează o ședință de urgență cu antrenorul Ivaylo Petev și cu fotbaliștii Universității Craiova. Acest lucru se întâmplă după rezultatele slabe obținute de echipa care era văzută ca fiind una dintre principalele candidate în lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova traversează o perioadă dificilă în Superliga României. Echipa, care în prezent ocupă poziția a cincea în clasament, a înregistrat o singură victorie în ultimele opt etape, iar acest lucru a stârnit atât nemulțumirea conducerii cât și nemulțumirea suporterilor, care își doreau ca oltenii să fie mai implicați în lupta pentru titlu.

În aceste condiții, Mihai Rotaru a anunțat că va face o analiză și va purta mai multe discuții cu antrenorul și cu jucătorii echipei. Totodată, Rotaru a anunțat care sunt obiectivele trasate pentru Ivaylo Petev în acest sezon și susține că Universitatea Craiova este în grafic.

„Obiectiv pentru Ivaylo? Obiectivul va veni în urma unei sesiuni de analiză. Vom face o analiză a ceea ce s-a întâmplat: unde suntem, de ce am ajuns unde am ajuns și care sunt planurile. În funcție de concluzii vom putea pune obiective. În continuare, podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon.

Sunt lucruri tangibile, la înjumătățire suntem la 3 puncte de locul 3 și mai sunt 4 meciuri din sezonul regulat. Nu s-a pierdut totul, nu suntem fără șanse. Suntem cu șanse reale la locul 3 și la Cupa României, având în vedere că vom juca sfertul și semifinala acasă”, a precizat Mihai Rotaru, citat de ProSport.

În ultima etapă din Superliga României, gruparea antrenată de Petev a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, în fața celor de la FC Botoșani, echipă care ocupă ultima poziție a clasamentului.

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: