Şef nou la Inspectoratul de Jandarmi

Vasile Tâlvescu va pleca din fruntea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” imediat după terminarea alegerilor. El a promovat la începutul acestei luni examenul pentru postul de şef de direcţie din cadrul Direcţiei Managementului Operaţional al Inspectoratului Naţional de Jandarmi. Tâlvescu aşteaptă acum numirea în noua funcţie iar locul lui va fi ocupat de Florin Popescu până la organizarea concursului.

Tâlvescu va primi ordinul, cel mai probabil pe 1 decembrie. „Am participat la un concurs la începutul lui noiembrie pe care l-am şi luat de altfel. Acum aştept numirea în funcţia de şef de direcţie din cadrul Inspectoratului Naţional de Jandarmi, care cel mai probabil va fi cu data de 1 decembrie, însă voi pleca după finalizarea alegerilor pentru că nu vreau să fie probleme”, a spus Tâlvescu.

Vasile Tâlvescu ocupă funcţie de conducere în cadrul Jandarmeriei Române din 1991, când a fost numit comandantul jandarmilor din Gheorghieni, iar din 1995 a venit prin transfer la conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Târgu-Jiu. „Plec de la conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi cu sufletul împăcat că mi-am făcut datoria aşa cum trebuie şi am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca lucrurile să meargă bine. Pentru mine noua funcţie este mai mult o avansare, o funcţie care este un pas înainte în carieră”, a adăugat Tâlvescu. Locul lui Vasile Tâlvescu va fi ocupat de adjunctul să Florin Popescu până la organizarea concursului pe acest post.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: