Viceprimar şi agent de pază, bătuţi de un pompier

Viceprimarul localităţii Pestişani, Nicolae Nicolcioiu, a fost lovit ieri cu pumnii şi picioarele de către un subofiţer al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. După ce i-a tras o bătaie zdravănă viceprimarului, agresorul a plecat spre casa părinţilor. Pe drum, a întâlnit un agent de pază şi l-a bătut şi pe acesta. Agresorul riscă până la trei ani de închisoare pentru fapta sa. Evenimentul s-a produs în timp ce viceprimarul se afla la regularizarea pârâului Bistricioara. Vicele nu a vrut să comenteze. Cât despre cealaltă persoană bătută, bărbatul a povestit că a fost agresat pe stradă. „Bătăuşul în serie“ a fost reţinut.

Cei doi bărbaţi, viceprimarul şi agentul de pază, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu cu leziuni la nivelul toracelui şi coloanei vertebrale. Ei sunt în afara oricărui pericol dar vor rămâne sub supravegherea medicilor.

„Nu înţeleg de ce m-a bătut“

Agentul de pază Constantin Sprâncenatu, de 44 de ani, din Peştişani, a povestit cum a fost bătut. „A oprit maşina lângă mine, nu l-am văzut bine că aveam umbrela, a venit şi a început să mă lovească cu pumnii şi picioarele şi m-a lovit în cap cu ceva, nu ştiu dacă era piatră sau un alt obiect. Este vecin cu mine, dar niciodată nu m-am certat cu el nu înţeleg de ce m-a bătut, doar atât a spus: acum sunt satisfăcut m-am răzbunat. Nu ştiu la ce se referea“, a povestit omul.

Viceprimarul este internat în spital

„Cei doi bărbaţi au suferit mai multe leziuni la cap şi coloană vertebrală în urma unor lovituri. Una dintre victime, Nicu Nicolcioiu, a rămas internată la secţia Neurologie iar cealaltă a plecat acasă, va trebui însă să stea câteva zile sub observaţia medicilor”, precizează Liliana Crăciun Medic UPU Târgu Jiu.

Liviu Dumitraşcu: „Va fi pedepsit doar dacă va fi trimis în judecată”

Agresorul celor doi este un subofiţer de la detaşamentul de pompieri Tismana. Este vorba de Aurel Cărnuţă. Inspectorul sef al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Gorj, Liviu Dumitraşcu, nu a stabilit încă ce măsuri vor fi luate împotriva subalternului său. „Am raportat la Bucureşti incidentul, nu putem să ne pronunţăm dacă vor fi luate măsuri împotriva lui întrucât nu ne-a confirmat nimeni că este vinovat, dacă va fi trimis în judecată cu siguranţă va fi pedepsit şi disciplinar“, precizează acesta.

Poliţia: „Agresorul riscă trei ani de închisoare“

Agresorul  a fost reţinut şi va da cu subsemnatul în faţa procurorilor. „Din primele cercetări efectuate de către echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Tismana, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, s-a stabilit faptul că, în timp ce se intervenea la regularizarea pârâului Bistricioara care îşi ieşise din matcă, viceprimarul a fost agresat fizic, fără motiv, de către un tânăr de 28 ani, din Târgu-Jiu, agresiunile fiind stopate de intervenţia localnicilor. Tânărul riscă trei ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj“, precizează Daniel Tică purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: