Şefa de la APIA Gorj: Sunt fascinată de faraoni

Corina Dorobanţu, directorul executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj, iubeşte foarte mult plantele. Aceasta spune că o floare o încântă mai mult decât orice cadou. Deşi gardenia este floarea sa de suflet, crinii imperiali o fascinează în permanenţă. Pentru a se bucura cât mai mult timp de farmecul lor, Corina Dorobanţu şi-a umplut apartamentul cu ghivece de flori. Şefa APIA mai este interesată şi de istoria faraonilor, motiv pentru care citeşte numeroase cărţi pe această temă. Pe viitor îşi doreşte să viziteze Egiptul şi să afle cât mai multe informaţii despre faraoni.

Corina Dorobanţu, în vârstă de 38 de ani, a devenit directorul executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj după ce a lucrat în cadrul instituţiei peste şase ani. Aceasta a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Libere Internaţionale Moldova. Şefa APIA este o fire sensibilă care iubeşte foarte mult plantele. Aceasta spune că pune florile mai presus de orice. “Sunt o fire sensibilă în ciuda faptului că sunt percepută ca o persoană dură. Florile mă încântă mai mult decât orice cadou. Niciodată nu aş dărui cuiva vreuna dintre florile primite. Deşi floarea mea de suflet este gardenia, sunt înnebunită după crinii imperiali. Am pus crini şi în ghivece tocmai pentru a-i avea în preajmă tot timpul anului. Mi-e teamă să nu pierd câteva dintre gardenii întrucât la unele le-a trecut primul ciclu de viaţă”, a declarat Corina Dorobanţu. Şefa APIA Gorj şi-a făcut o pasiune şi din decoratul locuinţei, mai ales în pragul sărbătorilor sau cu prilejul diferitelor evenimente familiale. “Îmi plac foarte mult decoraţiunile. De sărbători, cumpăr foarte multe decoraţiuni şi mi le aranjez singură”, a mai precizat Corina Dorobanţu.

PASIUNI

Deşi timpul liber este limitat, Corina Dorobanţu găseşte răgaz întotdeauna să citească. “Sunt fascinată de faraoni. Culeg informaţii despre ei atât de la emisiunile tv cât şi din cărţi. Nu m-aş plictisi niciodată să citesc pe această temă. Îmi doresc foarte mult să văd Egiptul tocmai pentru a cunoaşte locurile unde au trăi faraonii”, a declarat Corina Dorobanţu.

MUZICĂ

Când este foarte obosită, Corina Dorobanţu se relaxează ascultând muzică uşoară. “Îmi place foarte mult muzica lui Tom Johnson, a lui Ştefan Bănică Jr. şi a lui Ovidiu Komornik. Atunci când sunt foarte obosită melodiilor acestora mă liniştesc. Asta nu înseamnă că nu iubesc şi muzica populară. De câte ori am ocazia îi ascult şi pe Petrică Mâţu şi pe Niculina Stoican”, a menţionat directorul executiv APIA Gorj.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: