Șefa ISJ bagă directorii de licee în ședință

Toți directorii liceelor din județul Gorj vor fi convocați la o întrunire cu șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Marcela Mrejeru a anunțat că vrea să caute explicații în special pentru rezultatele slabe obținute la examenul de Bacalaureat. Totodată, a dat de înțeles că nu va avea nimeni de suferit. Inspectorul general școlar pune mediile mici pe seama copiilor slab pregătiți, admiși la liceu cu note de 1 sau 2.

Ședințele vor demara la finalul acestei luni, după ce vor fi afișate rezultatele finale. “Așteptăm finalizarea acestor contestații. La sfârșitul lunii iulie, vom avea o ședință de analiză. Eu încerc să merg în toate școlile, în toate liceele unde s-a susținut examenul de Bacalaureat, să analizăm la cald și la rece aceste rezultate și vedem în funcție de rezultate, dar voi ține seama și de mediile de admitere de acum patru ani”, a explicat Marcela Mrejeru.

Șefa ISJ Gorj a dat de înțeles că nu vor fi luate măsuri împotriva directorilor care conduc licee unde au fost înregistrate note extrem de mici. A și explicat de ce: „Este greu de crezut că poți să-i duci la 6 dacă ei intră cu medii extrem de mici și atunci vina nu este extraordinar de mare a profesorilor”.

Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: