Şefa Spitalului Județean, cercetată de poliţie pentru amenințare

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu este cercetat de polițiștii gorjeni pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Plângerea a fost făcută de șeful Laboratorului de Analize Medicale, Aurelian Udriștoiu, care în prezent se află în concediu de odihnă. Claudia Manu nu știe nimic cu privire la această cauză în care poliția efectuează cercetări, pentru că nu i s-a adus nimic la cunoștință până în acest moment.

Aurelian Udriștoiu o acuza pe şefa Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu la sfârșitul anului trecut  că l-a amenințat să-și dea demisia din funcția de șef al Laboratorului de Analize Medicale. Specialistul a făcut atunci sesizări la mai multe instituții abilitate ale statului ca să facă cercetări în acest caz. La Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a fost întocmit un dosar în care se fac cercetări pentru a stabili dacă cele sesizate de medicul Udriștoiu se confirmă sau nu. „În acest moment se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, iar la finalul anchetei, dosarul va fi înaintat unității de parchet competentă cu propuneri legale”, a precizat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Claudia Manu nu știe nimic

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu nu știe nimic despre ancheta poliției. ” Vreau să vă spun că eu nu știu nimic despre această anchetă și nici că poliția face cercetări, asta pentru că pe mine nu m-a anunțat nimeni. Atunci când o să fiu chemată la declarații voi afla acuzațiile care mi se aduc. Vreau să vă spun că nu îmi este teamă, pentru că eu nu am discutat niciodată cu medicul Udriștoiu între patru ochi și mereu am avut martori. Vreau să vă mai spun că ancheta care am făcut-o la laborator a scos la iveală aspecte grave și după ce o să finalizăm totul o să facem publice aceste date”, a precizat Claudia Manu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: