Şi-a omorât prietenul şi a încercat să scape

Un tânăr de 24 de ani din Prigoria a ajuns ieri după gratii, fiind acuzat că se face vinovat de moartea prietenului său de doar 21 de ani, într-un accident auto. Victima nu a murit pe loc, ci după câteva zile la spital, accidentul având loc pe 1 decembrie anul trecut. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, iar după 40 de minute a venit tatăl său, care a declarat că el a condus maşina. Din anchetă a rezultat altceva, astfel că B.I.L. a ajuns în arest.

Evenimentul a avut loc pe 1 decembrie 2013 pe DN 67 pe raza comunei Bengești Ciocadia. Atunci mai mulți tineri se îndreptau spre casă după ce au petrecut într-o discotecă din localitatea Milostea din județul Vâlcea. La volanul autoturismului era tânărul de 24 de ani din Prigoria carepe fondul neatenţiei a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat accidentarea lui Ionuț Ungureanu  de 21 ani, pasager în autoturism, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgu-Jiu, iar apoi transferat la București, unde a și decedat după câteva zile din cauza traumatismelor grave.

Când a văzut nenorocirea pe care a provocat-o, tânărul a părăsit locul accidentului, iar după aproximativ 40 de minute la locul faptei a ajuns tatăl său în vârstă de 51 de ani, care le-a declarant polițiștilor care făceau cercetarea la fața locului că el este cel care a provocat accidentul. Fiind  testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Bărbatul a vrut în felul acesta să-și salveze fiul, însă nu a reușit, pentru că în urma continuării cercetărilor, polițiștii au stabilit că de vină este tânărul de 24 de ani, pe care l-au reținut imediat pe bază de ordonanță de reținere și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: