Şefa ursitoarelor din Târgu Jiu, cel mai bun student la Timişoara

Târgujianca Sabrina Roxana Stroe a fost desemnată „Cel mai bun student” al Facultăţii de Jurnalism, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Şefă de promoţie, Sabrina Roxana face voluntariat în folosul universităţii, desfăşurând activitate la secretariatul facultăţii. Activitatea bogată desfăşurată în cadrul universităţii din Timişoara n-o împiedică pe Sabrina să aibă propria afacere la Târgu Jiu. Tânăra este managerul unei trupe de ursitoare, trupă care participă la evenimentele din Gorj şi cu dansuri orientale.

Sabrina Roxana Stroe are 20 de ani şi este studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Săptămâna trecută, Sabrina Roxana Stroe a primit titlul de „Cel mai bun student”. Sabrina Roxana spune că îşi doreşte o carieră în jurnalism. „Premiul de cel mai bun student l-am obţinut în urma nominalizărilor făcute de profesorii din facultatea mea. Pentru mine a însemnat o bucurie şi o împlinire enormă. Mă simt foarte măgulită că am fost aleasă de profesori cea mai bună studentă. Pe viitor aş vrea să lucrez in Jurnalism, într-o redacţie de presă scrisă, la radio sau TV. Momentan, sunt colaborator la ArtOut.ro şi scriu diferite articole pentru blog. Acest lucru mă ajută să-mi dezvolt abilităţile de scriere jurnalistică şi spiritul observator specific jurnaliştilor”, a declarat Sabrina Roxana Stroe. 

Şi-a transformat hobby-ul în afacere

La cei 20 de ani, Sabrina Roxana Stroe are propria afacere. Deşi vine la Târgu Jiu cam o dată pe lună, tânăra este managerul unei trupe de ursitoare. Sabrina Roxana spune că dansul este una dintre pasiunile sale. „«Ursitoare de vis Târgu Jiu» este un proiect înfiinţat acum 2 ani şi-l manageriez de la distanţă, în momentul actual. Nu este neapărat o afacere, dar merge foarte bine, pentru ca acest concept de ursitoare este destul de dezvoltat şi căutat în judeţul nostru, respectiv în regiunea Oltenia. Mi-a plăcut acest domeniu de când am vazut ursitoarele la alte evenimente. Este o artă ceea ce facem noi, pentru că însuşi teatrul este o artă, iar programul nostru este teatru propriu-zis. Pe lângă ursitoare, trupa noastră se ocupă şi cu dansuri orientale la diferite evenimente. Dansul a fost o pasiune de-a mea de la 5 ani şi uite că astăzi am reuşit să fac o meserie cât de cât din asta”, spune Sabrina Roxana Stroe. Pe lângă această afacere, tânăra vrea să se ocupe şi de make-up. „Aş dori în weekend să mă ocup de make-up. Am o pasiune foarte mare pentru machiaj şi intenţionez să fac un curs în acest domeniu”, a declarat Sabrina Roxana.

PASIUNI

Printre pasiunile tinerei se numără şi muzica, dar şi fitness-ul. „Un alt hobby, este muzica. Am descoperit această pasiune la vârsta de 4 ani, când am început să cânt la pian. Ulterior, am descoperit că am şi voce, aşa că am început să cânt şi vocal, nu doar instrumental. Cânt la diferite evenimente, îmi place enorm că pot să îmbin utilul cu plăcutul. În ceea ce priveşte condiţia mea fizică, încerc să mă menţin în formă. Săptămânal, fac înot la un bazin din Timişoara şi merg la sala de fitness, zilnic”,  spune Sabrina Roxana Stroe.

Galerie foto



Vizualizări: 5,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: