Şefi din poliţia gorjeană, la chef cu Gelu Livezeanu

Mai mulţi actuali şi foşti şefi din Poliţie au fost vineri seara la un chef alături de Gelu Livezeanu. Fotografii cu aceştia au apărut pe blogul jurnalistei Neli Matei. Aceasta a scris pe blog un amplu articol despre întâlnirea pe care o califică dubioasă, deoarece alături de Livezeanu au fost şi şeful Brigăzii Antidrog Dumitru Manolea, fostul adjunct al IPJ Gorj Ion Voinescu, ofiţerul Alexandru Prejbeanu sau fostul poliţist Mircea Fometescu. Întâlnirea a fost la barul sindicalistului de la Penitenciarul Târgu Jiu, Marius Măceşanu. Fostul adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj, Ion Voinescu, a declarat că întâlnirea a fost pe teme sportive şi nu este prima de acest tip. El a mai spus că au stabilit să se mai întâlnească în această formulă şi la anul.

Contactat telefonic de Pandurul, fostul adjunct de la IPJ Gorj, Ion Voinescu, a declarat că aceste întâlniri au avut loc şi în anii trecuţi. Voinescu susţine că Gelu Livezeanu, care a ieşit în 2013 din închisoare, a răspuns pentru faptele sale, iar cei care au fost prezenţi la întâlnirea de vineri seara nu au legătură cu faptele comise, ci cu sportul. În plus, ei se cunosc de ani de zile şi au stabilit ca o astfel de întâlnire să fie şi la anul, dar într-o lună mai caldă. „Noi, foşti sportivi şi de la Târgu Jiu şi din Craiova, ne întâlnim în fiecare an. Bem un suc, un pahar de vin, discutăm, ne amintim de perioada când am fost sportivi, concursuri. A participat şi Gelu Livezeanu pentru că înainte să aibă probleme cu legea a fost un foarte bun sportiv, a răspuns pentru ceea ce a făcut. Acum şi dvs. aveţi colegi care probabil unii din ei au avut probleme cu legea, sunteţi răspunzătoare? Nu s-au discutat teme de poliţie. S-au discutat numai de sport, evenimentele din activitatea sportivă. Ne cunoaştem de 30-35 de ani. Nu e normal să ne vedem? Nu s-a bătut nimeni, nu şi-a dat nimeni în cap, nu s-au pus mese în cap sau ştiu eu“, a declarat acesta.

Voinescu a mai spus că nu i se pare ciudată alăturarea cu Livezeanu. „De ce să fie ciudat? Că a venit domnul Fometescu, că a venit şeful direcţiei sportive de la vremea respectivă? Nu trebuie să mai discutăm cu oamenii ăştia? A avut probleme cu legea şi a răspuns pentru asta. Ce treabă are asta cu acea întâlnire? Nu a participat nimeni la fapta pe care a avut-o el, sau pe care le-a avut, din cei care au fost prezenţi. Acum ce ar trebui? Dacă l-am cunoscut, să nu stăm de vorbă?“, se întreba acesta. Ion Voinescu nu mai lucrează la IPJ fiind pensionar de aproximativ doi ani.

Gelu Livezeanu a fost condamnat pentru trafic de droguri, dar şi după o răfuială cu Coco Păun.

Vizualizări: 4,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: