Şefi noi la Aparegio Gorj

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a anunţat că mandatul actualului Consiliu de Administraţie al Aparegio SA expiră pe 14 noiembrie, aşa că s-au demarat procedurile pentru recrutarea unuia nou. Noul CA va fi selectat de Adunarea Generală a Asociaţilor din ADIA Gorj, prin intermediul unui recrutor. „Expiră mandatul în data de 14 noiembrie, AGA ADIA a luat act de încetarea acestui mandat. Am demarat procedurile în ceea ce priveşte recrutorul impus de lege pentru a desemna noul Consiliu de Administraţie. ADIA aduce şi încheie un contract cu un recrutor autorizat, recrutor care va prezenta AGA lista celor selectaţi şi care vor face parte din viitorul consiliu de administraţie”, a spus Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, a declarat că PSD încearcă impunerea unor apropiaţi în noul CA al Aparegio.

Pus să comenteze aceste declaraţii, Cosmin Popescu a precizat: „Este o procedură impusă de 109, ordonanţa privind guvernanţa corporativă. Este o declaraţie politică a domnului Vîlceanu, n-am ce să comentez”.

Vizualizări: 1,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: