Şefia Minprest, promisă de USL inginerului Giorgi

Consilierul local Gabriel Giorgi ar putea fi noul şef al Minprest. Acesta este susţinut pentru această funcţie de conducerea Uniunii Social Liberale de la Gorj, a precizat ieri preşedintele PSD, Florin Cârciumaru. Gabriel Giorgi se numără printre cei care au depus deja dosarul de înscriere la concurs şi a mai lucrat în cadrul unităţii.

Uniunea Social Liberală intervine în numirea directorilor la unitățile prestatoare de servicii în minerit. După ce iniţial s-a vehiculat numele vicepreşedintelui PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, ca fiind unul din potenţialii directori, ieri, președintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a negat că Milosteanu și-ar dori o astfel de funcție și și-a declarat susținerea pentru un alt candidat. ”Dacă mă întrebați pe mine personal, fără să consult conducerea USL şi fără să consult conducerea PSD, personal îl susțin pe domnul inginer Giorgi. Din discuțiile pe care le-am purtat cu dânsul, dânsul a mai lucrat în această unitate”, a declarat Florin Cârciumaru.

Director penelist la Minprest

Gabriel Giorgi este în prezent consilier local la Târgu Jiu, reprezentând Partidul Național Liberal. Chiar dacă vine din cealaltă tabără a alianței, Cârciumaru nu vede în asta un impediment. ”Iată că încă o dată dau dovadă de seriozitate și de analiză cum trebuie, pe competență, pe anumite calități atunci când fac o propunere și o promovare pentru că până la urmă dânsul este membru PNL dar eu, din discuțiile pe care le-am avut cu dânsul când mi-a solicitat sprijin, mi-am dat seama că este omul potrivit pentru acest post și deci am hotărât ca împreună să-l susținem”, a declarat Florin Cârciumaru, copreședinte USL.

SUSŢINERE

Postul de director de la Minprest este disputată de cel puţin şapte persoane. Dintre acestea, Ion Cornescu, fost director al unităţii, are la dosar inclusiv o recomandare a sindicatelor. Un plan de management şi-a depus şi actuala directoare Elena Vintilescu. 

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: