Şefii Consiliului Judeţean sunt cu toţii în concedii

 Conducerea Consiliului Judeţean Gorj a plecat în concediu, asta poate să constate oricine are treabă la instituţia respectivă şi caută pe vreunul dintre şefii de aici. Atât preşedintele Ion Călinoiu, cât şi cei doi vicepreşedinţi, Corneliu Popescu şi Radu Angheloiu, sunt în concediu în această perioadă. Singura care vine la muncă este Zoica Zamfirescu, secretarul general al instituţiei.   Şefii Consiliului Judeţean par să nu-şi fi discutat înainte perioadele în care vor pleca în concediu, iar acum toţi trei sunt de negăsit la birouri. La începutul lunii august, preşedintele Ion Călinoiu a lăsat treburile judeţului pentru a pleca într-un concediu în Antalya, alături de primarul Florin Cârciumaru, fiind pentru prima dată când aceştia dau Mamaia pe bronzul de la turci. 
 La Radu Angheloiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a intervenit o problemă şi a avut nevoie şi el de câteva zile libere. „Sunt în concediu până luni. Am avut ceva de rezolvat şi a trebuit să îmi iau câteva zile. Sunt în localitate, dar până luni nu vin la birou. Eu cu domnul Călinoiu ne-am suprapus câteva zile”, a declarat Radu Angheloiu.  
 Singurul care se pare că lipseşte motivat, este vicepreşedintele Corneliu Popescu, acesta fiind în concediu medical, după ce, în iulie, a suferit o hemoragie internă şi a avut nevoie de internare la Bucureşti. „Cornel Popescu am înţeles că este în concediu medical şi de asta s-a întâmplat să lipsim toţi trei. Eu luni vin la serviciu”, a adăugat Angheloiu. 
 În aceste condiţii, Consiliului Judeţean este condus de secretarul general Zoica Zamfirescu. 


Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: