Șeful CE Oltenia: Rămân pe metereze!

Ionel Ilie, directorul general al CE Oltenia, nu are de gând să-și dea demisia așa cum au cerut supraveghetorii companiei. Consiliul de Supraveghere le-a dat termen directorilor pentru a-și înainta demisiile. Solicitarea membrilor Consiliului de Supraveghere nu pare să îl afecteze în vreun fel pe managerul CE Oltenia. 

Șeful CE Oltenia, Ionel Ilie, nu vrea să dea curs solicitării Consiliului de Supraveghere. Nu spune că nu își dă demisia din Directoratul CE Oltenia, el fiind chiar și președintele acestui for de conducere, dar a explicat că acționarii companiei îl pot schimba oricând doresc. "Este o problemă strict personală și o tratez strict personal. Acționarul este liber să facă orice vrea cu societatea pe care o administrează. Pot spune un singur lucru, stau pe metereze până în ultima zi ca să aduc corabia pe linia de plutire. Am reușit să redresez activitatea și o țin pe linia de plutire. Eu am un contract în care pot fi schimbat în orice zi. Astăzi pot fi schimbat, sau mâine, sau poimâine. Nu am o dată limită", a explicat Ionel Ilie, directorul general al CE Oltenia.

Solicitarea de înaintare a demisiilor a fost adresată tuturor membrilor Directoratului și nu este cunoscut ca până la această dată să fi întreprins acest demers vreunul dintre directorii: Daniel Antonie, Laurențiu Ciobotărică, Ovidiu Bălăcescu sau Adrian Teodorescu. Acesta din urmă se află în preaviz urmând ca din 6 august neamțul Klaus Leiders să-i preia activitatea la CE Oltenia.

Vizualizări: 5,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: