Şeful IPJ Gorj, la pensie. I-a predat interimatul lui Feţanu

Constantin Muscălescu s-a pensionat, lăsând vacant postul de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Interimatul până la organizarea unui concurs va fi asigurat de prim-adjunctul Daniel Fețanu. El și-a luat vineri „la revedere” de la subordonați, șefilor din instituție cu care a colaborat până acum oferindu-le și o masă la un local din municipiu. „Plec cu gândul de a mă întoarce oricând ca să-i salut pe colegi și gorjeni”, a fost mesajul lui Muscălescu la plecarea de la șefia IPJ Gorj.

Comisarul șef Cristian Muscălescu a avut anul trecut venituri de peste 88.000 de lei, ceea ce îi asigură o pensie de circa 2000 de euro. La plecare, Muscălescu a menționat că problemele infracționale cu care se confruntă Gorjul nu sunt unele care să nu poată fi rezolvate de polițiști. El a venit în fruntea Inspectoratului Poliției Județene în octombrie anul trecut, după ce comandantul de la acea vreme, Marius Dascălu, a ieșit și el la pensie, după ce, de asemenea, a condus interimar instituția. Numirile interimarilor din fruntea IPJ Gorj în ultimii ani au avut loc după ce fostul comandant Viorel Caragea s-a transferat la Centrul Chinologic Sibiu, de unde, de asemenea, a ieșit și el la pensie.

Poliția Gorj este condusă interimar de adjunctul Daniel Fețanu, cel care a mai fost în această situație și în trecut și care, cel mai probabil, va primi împuternicire din partea Poliției Române pentru a conduce Inspectoratul Județean în perioada următoare.  (G.I.)

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: