Șeful Serviciului de Pază de la CEO: Să nu credeți că ne spetim cu munca

“Să nu credeți că la Complexul Energetic Oltenia ne spetim cu munca!” O spune șeful Biroului de Pază din cadrul companiei, care adaugă faptul că doar minerii și energeticienii sunt cei care țin în spate producătorul de energie. Asta înseamnă, spune Constantin Popescu, doar 30% din cei peste 13 mii de salariați ai companiei.

Constantin Popescu este convins că, în ciuda dificultăților întâmpinate cu plata certificatelor de carbon care sunt tot mai scumpe, compania poate să devină eficientă dacă este pusă la muncă toată lumea. În prezent, presiunea este doar pe umerii celor din producție.

“Să nu credeți că la Complexul Energetic Oltenia ne spetim cu munca! Nu există așa ceva! Din ce văd, este personalul de exploatare și de reparații care reprezintă maximum 30% și care, într-adevăr, muncește oră de oră și ține compania în spate. Restul, e filozofie! Nici nu ai nevoie de ei! Este o poveste frumoasă că nu avem personal, utilaj, nu avem bani. Avem nevoie de utilaje, avem personal pe care nu știm să-l punem să muncească eficient, avem oameni pe eșaloanele 2, 3 și 4 de, credeți-mă că povestea certificatelor de dioxid de carbon, nu la 25, la 30 de euro, mi se pare doar o invenție. Compania poate să fie foarte profitabilă, printr-o analiză corectă, și la 40 de euro certificatul de carbon. Credeți că doar România are povara asta? Toți încearcă să fie eficienți”, a spus Constantin Popescu, șeful Biroului de Pază din cadrul companiei, la Sud FM.

Vizualizări: 5,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: