Selecția directorilor de la CE Oltenia, motiv de glumă în companie

Modul în care s-a făcut selecția directorilor din Complexul Oltenia e subiect de glume în companie. Fostul senator Ion Rușeț spune că dincolo de supărarea candidaților care au contestat selecția, „se chițibează pe acest subiect în companie”.

Mare parte dintre cei care au participat la selecția pentru Directoratul companiei au făcut deja contestație. Pe la colțuri, prin birouri, subiectul a ajuns deja motiv de glume mai ales că sunt directori din companie care nu au obținut nici punctajul minim la interviul pentru selecția Directoratului.

„Se glumește pe acest subiect, se chibițează pe acest subiect, dar nefiind interesat, nu pot să dau mai multe detalii”, a spus Ion Rușeț, angajat al companiei.

Și la adresa fostului subprefect, Mihai Istrate, candidat și el pentru un loc în Directorat, au fost glume: „Domnul Istrate a spus într-o emisiune că s-a pregătit de anul trecut. Și i-am spus că a dat banii degeaba pe meditații”, a declarat Rușeț, într-o emisiune la Tele 3.

Daniel Burlan a anunțat că a depus o plângere penală privind suspiciuni de conflict de interese și abuz în serviciu după această selecție. A și explicat de ce: doi dintre șefii din CEO care au fost selectați în Directorat au semnat contractul cu firma de recrutare. Au fost peste 30 de candidați și au rămas doar trei. Aceștia sunt și acum membri în Directorat.

Consiliul de Supraveghere al companiei va trebui acum să se pronunțe pe acest subiect.

Vizualizări: 2,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: