Selecţie la grupele de copii ale clubului Pandurii

Clubul Pandurii Târgu Jiu pregăteşte viitorul fotbalului gorjean şi face din nou selecţii pentru cele mai mici grupe de copii. Înainte de intrarea în pandemie şi suspendarea meciurilor oficiale, Pandurii avea în competiţii mai mult de zece grupe de copii şi juniori, dar şi alte grupe mici de copii care încă nu au competiţii oficiale.

Pandurii Târgu Jiu pregăteşte an de an grupe de copii care să intre în competiţii oficiale. Pe lângă cele două grupe de juniori republicani din competiţiile FRF, Pandurii avea înscrise sezonul trecut încă şase grupe de juniori la Juniori C, D şi E, dar şi alte grupe de copii care au competiţii doar ocazional.

Clubul avea legitimați peste 200 de copii şi juniori, iar acum anunţă că face selecţii în continuare pentru a pregăti viitorul echipei. „Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii Târgu Jiu  organizează selecţie pentru copiii născuţi între anii 2013 - 2015, începând cu data de 15.03.2021. Antrenamentele au loc pe terenul sintetic, nr. 2, din cadrul Complexului Sportiv Municipal Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Pentru informaţii şi alte detalii legate de selecţia copiilor ne puteţi contacta la numerele de telefon:  0744.614900, 0787.532533”, au informat oficial cei de la Pandurii.

Juniorii dar şi copiii care se pregătesc sub emblema clubului Pandurii au la dispoziţie, pentru antrenamente dar şi jocuri oficiale, un teren sintetic de dimensiuni mari, amplasat chiar lângă clădirea Centrului de Copii şi Juniori. Pandurii Târgu Jiu avea în 2013 unul dintre cele  mai puternice centre de juniori din România, baza sportivă amenajată atunci de cei de la Pandurii fiind realizată, în mare parte, cu bani primiţi de la UEFA. Pandurii au achiziţionat atunci o suprafaţă nouă pentru terenul sintetic, care fusese amenajat în 2008, şi a construit clădirea Centrului de Copii şi Juniori, tot atunci fiind achiziţionat un microbuz pentru grupele de juniori.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: