Semne de întrebare după moartea taximetristului. „Ce căuta el în pădure?”

Nimeni nu își explică moartea taximetristului găsit în mașină, fără suflare, în pădurea din Drăgoieni. Colegii bărbatului susțin că era un om plin de viață și nu știau să fi avut probleme de sănătate. Nu înțeleg nici cum a ajuns el în pădure.

Chiar pe 1 februarie, bărbatul a fost văzut pentru ultima dată. A plecat de acasă la serviciu și nu s-a mai întors. Disperată, mama a alertat polițiștii când a văzut că fiul nu-i răspunde nici la telefon.

Colegii au aflat și ei de dispariție și au încercat să-i dea de urmă, însă fără succes. Rudele au lansat apeluri disperate pe rețelele de socializare, dar nimeni nu l-a mai văzut pe bărbat.

A fost găsit pe 3 februarie, dar nimeni nu își explică ce căuta bărbatul în pădure. „Am vorbit în gară luni dimineața, am băut cafeaua și după-aia eu am plecat la treburile mele, el a rămas la taxi, ca să aud marți că a dispărut L-am sunat de vreo trei-patru ori, suna telefonul, dar nu a răspuns nimeni. Miercuri, când l-am sunat, avea telefonul închis. Înțelesei că l-au găsit pe bancheta din spate. Nu avea ce să caute el, care sta în oraș, să vină să doarmă aici, la un kilometru jumătate de șosea. Nu se leagă ceva. Cred că ori a fost omorât și adus aici ori nu știu”, a spus un coleg al bărbatului.

„E un semn mare de întrebare că a fost găsit aici, la marginea pădurii. Sunt organele de poliție care stabilesc ce s-a întâmplat. Nu ar fi avut el ce să caute aici, că nici vânătorii nu îi aduci în pădure cu taxiul. Este foarte suspect ce s-a întâmplat. Era un om de milioane, foarte liniștit, nu a omorât o muscă în viața lui. Nu știm să fi avut probleme de sănătate sau ceva. Nu s-a plâns niciodată”, a spus un alt coleg.

Necropsia va stabili exact cauza morții bărbatului. Polițiștii au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru ucidere din culpă. “Polițiști din cadrul Poliției Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism în zona pădurii din localitatea Drăgoieni. Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul a fost identificat ca fiind persoana dispărută”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 6,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: